ULA┼×IM

A┼ča─č─▒da belirtilen noktalardan yeterli say─▒da servis arac─▒ tahsis edilecektir. D├Ân├╝┼čler, Marmara E─čitim Kurumlar─▒ÔÇÖndan ayn─▒ yerlere yap─▒lacakt─▒r. Servisleri kullanacak kat─▒l─▒mc─▒lar─▒n, Ba┼čvuru FormuÔÇÖna, kullanacaklar─▒ servisin kodunu (S1, S4ÔÇŽ) yazmalar─▒ gerekmektedir. Servis hareket noktalar─▒ ve saatleri a┼ča─č─▒daki ┼čekilde belirlenmi┼čtir. / Service buses will be available for participantsÔÇÖ convenience at different points given below. If participants would like to take any of the service buses shown below, please mark its code number (S1, S3ÔÇŽ) on the registration form.

SABAH / MORNING  : S/M

AK┼×AM/EVENING: A/E

S1:BOSTANCI DEN─░Z OTOB├ťSLER─░ ─░SKELES─░ ─░DO ├ľN├ť (E-5 TEN)

S/M:07.15

S2:KADIK├ľY ─░SKELE CADDES─░ ÔÇô HALDUN TANER ├ľN├ť (E-5 TEN)

S3:TAKS─░M ATAT├ťRK K├ťLT├ťR MERKEZ─░ (AKM) ├ľN├ť

S/M:07.00

S4:PEND─░K DEN─░Z OTOB├ťSLER─░ ─░SKELES─░ ─░DO ├ľN├ť

S5:T.C MALTEPE ├ťN─░VERS─░TES─░ HASTANES─░ ├ľN├ť ÔÇô MALTEPE MERKEZ

S/M:07.15, 07.45, 08.15

S.6: UZUN├çAYIR METROB├ťS DURA─×I

S.7: ├ťSK├ťDAR ─░SKELES─░

S.8: SAB─░HA G├ľK├çEN HAVAL─░MANI ÔÇô 24.02.2017

S/M VE/AND A/E: TO BE ANNOUCED LATER.

S.8: SAB─░HA G├ľK├çEN HAVAL─░MANI ÔÇô 25.02.2017

A/E: 17.15TO BE CONFIRMED LATER.

SERV─░SLER─░N OKUL KAMP├ťS├ťN├ť TERKEDECEKLER─░ AK┼×AM HAREKET SAAT─░ 17.15/ SERVICE BUSES WILL LEAVE THE SCHOOL CAMPUS AT 17.15FOR ALL DESTINATIONS.

Marmara E─čitim K├Ây├╝ne ula┼č─▒m i├žin birden┬á fazla se├ženek bulunmaktad─▒r.

• Kad─▒k├Ây'den gelenler i├žin; 19H numaral─▒ ─░ETT otob├╝s├╝n├╝ kullanabilirsiniz. Otob├╝s saatlerini g├Ârmek i├žin t─▒klay─▒n─▒z.
  • TEM'den gelenler i├žin; Kartal - Samand─▒ra Kav┼ča─č─▒ndan girilerek gi┼čelerden sonra Samand─▒ra istikametine sap─▒l─▒r. Kav┼čak noktalar─▒nda bulunan┬á y├Ânlendirme tabelalar─▒m─▒z─▒ izleyerek Kamp├╝s├╝m├╝ze ula┼čabilirsiniz.
  • E5'den gelenler i├žin; Maltepe K├Âpr├╝s├╝ ├╝zerinden SSK S├╝reyyapa┼ča Hastanesi┬á - Ba┼č─▒b├╝y├╝k yolundan Kav┼čak noktalar─▒nda bulunan y├Ânlendirme tabelalar─▒m─▒z─▒ izleyerek Kamp├╝s├╝m├╝ze ula┼čabilirsiniz.
  • Kamp├╝s├╝m├╝ze Maltepe merkezden hareket eden KM40 numaral─▒ ─░ETT otob├╝s├╝n├╝ kullanabilirsiniz. Otob├╝s saatlerini g├Ârmek i├žin t─▒klay─▒n─▒z.
  • Kamp├╝s├╝m├╝ze Kartal sahil otob├╝s duraklar─▒ndan hareket eden 133N numaral─▒ ─░ETT otob├╝s├╝n├╝ kullanabilirsiniz.. Otob├╝s saatlerini g├Ârmek i├žin t─▒klay─▒n─▒z.