Marmara Eğitim Kurumları Genel Müdürünün IB Günü mesajını okumak için burayı tıklayınız

Bu yıl Özel Marmara Koleji’nde düzenlenen ve Türkiye’deki IB okulları tarafından on yedi yıldır sürdürülen IB Günlerinin on dördüncüsüne hoş geldiniz. Yaklaşık 200 sunum ve beklenen 1500 katılımcıyla rekor sayıya ulaşan 14. IB Günü Bienali’nin tüm katılımcılarımız için verimli geçmesini diler, bu güne katılan tüm okul, öğretmen ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunarız.

IB Günü’nde “IB DP, MYP, PYP” çalışma alanları ağırlıklı olmak üzere; “en iyi uygulama örnekleri, genel eğitim, disiplinler arası öğretim, çapraz müfredat, kütüphane ve IB yönetimi,” gibi çalışma başlıklarına yer verilmiştir. Bu çalışma alanlarında birikim ve deneyimlerini paylaşmak isteyen öğretmen ve yöneticilere, program çalışmaları ve ülkemizdeki uygulamalarla ilgili örnekler sunulmasını sağlayarak akademik bir zemin oluşturmak ve bu yolla, ülkemizdeki eğitim ve öğretim standardının yükseltilmesine; gerek Özel Marmara Koleji, gerekse tüm IB okulları olarak katkıda bulunmak temel amacımızdır. 14. IB Günü’nün bu amaca hizmet edeceğine inancımız sonsuzdur.

Elif Şimşek
General Müdür  Marmara Eğitim Kurumları